منبع تحقیق با موضوع سیستان و بلوچستان، خراسان رضوی، استان خراسان

No category

آبی و ۴/۴ درصد بقیه به صورت دیم بوده است. در این گروه، محصولات هندوانه با ۴۴ درصد، خربزه با ۸/۲۴ درصد و خیار با ۵/۱۹ درصد را به خود اختصاص دادهاند. بیش از نیمی (۸/۵۹) از سطح این محصولات در پنج استان خراسان رضوی با ۷/۱۷ درصد، کرمان با ۷/۱۳ درصد، فارس با ۵/۱۱ درصد، خوزستان با ۱/۹ درصد و سیستان و بلوچستان با ۹/۷ درصد برداشت گردیده

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *